ANU                                       

Tervetuloa kotisivuilleni! Olen kosmetologi Anu Peltonen. Kenties aiemmat asiakkaani muistavat minut Kauneuspalvelu Kulmahuoneen ajoilta, reilun 10 vuoden takaa. Olen toiminut ihonhoidon asiantuntijan tehtävissä myös Spa -ympäristössä sekä apteekeissa. 

Olen 11 - vuotiaan pojan äiti ♡ ja perheemme asuu Heinolassa. On luksusta asua luonnonkauniissa kaupungissa, jossa lähes kaikki on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Vapaa-ajallani rentoudun luonnossa, kuntoillen ja äänikirjoja kuunnellen. Tunnistan olevani Kesäihminen ;)

Ihonhoito ja kosmetiikka on aina ollut suuri intohimoni. Elämänkokemuksien myötä arvot ja kiinnostuksen kohteet muuttuvat. Viime aikoina minua on inspiroinut kokonaisvaltainen hoitaminen sekä luonnonmukainen kosmetiikka. Olen asunut lapsuuteni Kainuun maisemissa, jossa puhtaat vedet ja metsät ovat läsnä kaikkialla. Ehkäpä juuri siksi toinen hoitolani sarjoista on suomalainen, metsäinen Unna Nordic. Kenties olen hieman impulsiivinen taiteilijasielu, mutta joitakin asioita punnitsen huolella. Olenkin pitkään etsinyt Unnan seuraksi toista sarjaa. Päädyin upeaan Etelä- Afrikkalaiseen sarjaan nimeltä Esse Probiotic Skincare. Täydellinen yhdistelmä, vai mitä?

Ammatitaitoani olen monipuolistanut mielenkiintoisilla lisäkoulutuksilla, kuten syvärentouttavan Brain Relief® -menetelmällä sekä Yin Your Skin® Pro ammattikoulutuksella. Minulla on ilo tarjota asiakkailleni aivan uudenlainen, rentouttava ja ennenkaikkea ihon pintaa syvemmälle vaikuttava hoitomenetelmä, Yin Your Skin® Pro - kosmeettinen gua sha hoito kasvoille.

Minulle on kunnia-asia luoda kestäviä hoitosuhteita, löytää ratkaisuja ihon haasteisiin ja olla oppaasi ihonhoidossa. Toivon, että aito sitoutumiseni työhöni näkyy kaikessa tekemisessäni. Teen hoidot aina huolella keskittyen ja varaamaasi aikaa kunnioittaen. Kuuntelen toiveitasi, tulitpa sitten hakemaan hemmottelua tai apua iho-ongelmiin. 

Haluan tarjota Sinulle levähdyspaikan arjen keskelle.
Tule rentoutumaan ja osaavien käsieni hemmoteltavaksi.

♡ Olet lämpimästi tervetullut. Olen täällä sinua varten. ♡

"Nuttu nurin, onni oikein."
"Nuttu nurin, onni oikein."