ANU                                       

Tervetuloa kotisivuilleni!
Olen kosmetologi Anu Peltonen ja toiminut yli viidentoista vuoden ajan erilaisissa ihonhoidon asiantuntijan tehtävissä, hoitolatyössä, Spa -ympäristössä sekä apteekeissa. 

Olen 12 - vuotiaan pojan äiti ♡ ja perheemme asuu Heinolassa. On luksusta asua luonnonkauniissa kaupungissa, jossa lähes kaikki on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Vapaa-ajallani rentoudun luonnossa, kuntoillen, äänikirjoja kuunnellen sekä joogamatolla.

Ihonhoito ja kosmetiikka on suuri intohimoni. Elämänkokemuksien myötä arvot ja kiinnostuksen kohteet muuttuvat. Viime aikoina minua on inspiroinut kokonaisvaltainen hoitaminen sekä luonnonmukainen kosmetiikka. Olen asunut lapsuuteni Kainuun maisemissa, jossa puhtaat vedet ja metsät ovat läsnä kaikkialla. Ehkäpä juuri siksi toinen hoitolani sarjoista on suomalainen, metsäinen Unna Nordic. Vaikka olenkin ehkä hieman impulsiivinen taiteilijasielu, joitakin asioita punnitsen pitkään. Etsin pitkään Unnan seuraksi toista sarjaa. Päädyin upeaan eteläafrikkalaiseen sarjaan nimeltä Esse Probiotic Skincare. Täydellinen yhdistelmä, vai mitä?

Ammatitaitoani olen monipuolistanut mielenkiintoisilla lisäkoulutuksilla, kuten syvärentouttavan Brain Relief® -menetelmällä sekä Yin Your Skin® Pro ammattikoulutuksella. Minulla on ilo tarjota asiakkailleni rentouttava ja ennenkaikkea ihon pintaa syvemmälle vaikuttava tehokas hoitomenetelmä, Yin Your Skin® Pro - kosmeettinen gua sha hoito kasvoille.

Minulle on kunnia-asia luoda kestäviä hoitosuhteita, löytää ratkaisuja ihon haasteisiin ja olla oppaasi ihonhoidossa. Toivon, että aito sitoutumiseni työhöni näkyy kaikessa tekemisessäni. Teen hoidot aina tarkasti keskittyen ja varaamaasi aikaa kunnioittaen. Kuuntelen toiveitasi, tulitpa sitten hakemaan hemmottelua tai apua iho-ongelmiin. 

Haluan tarjota Sinulle levähdyspaikan arjen keskelle.
Tule rentoutumaan ja osaavien käsieni hemmoteltavaksi.

♡ Olet lämpimästi tervetullut. Olen täällä sinua varten. ♡

"Nuttu nurin, onni oikein."
"Nuttu nurin, onni oikein."