ANU                      

Kiva, kun löysit kotisivuilleni!

Olen kosmetologi Anu Peltonen ja toiminut liki parinkymmenen vuoden ajan kauneuden ja kosmetiikan parissa. Olet saattanut tavata minut erilaisissa ihonhoidon asiantuntijan tehtävissä, hoitolassa, Spa -ympäristössä, apteekeissa sekä tavaratalon kosmetiikkaosastolla.

Perheellisenä, 14 -vuotiaan pojan äitinä ♡ on luksusta asua luonnonkauniissa Heinolassa, jossa lähes kaikki on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Vapaa-ajallani rentoudun luonnossa, kuntoillen, äänikirjoja kuunnellen sekä joogamatolla.

Olen asunut lapsuuteni Kainuun maisemissa, jossa puhtaat vedet ja metsät ovat läsnä kaikkialla. Ehkäpä juuri siksi yksi hoitosarjoistani on suomalainen, metsäinen Unna Nordic. Unnan seurana on mm. upea eteläafrikkalainen sarja, Esse Probiotic Skincare. Täydellinen yhdistelmä, vai mitä?

Ammatillisesti minua inspiroi kokonaisvaltainen hoitaminen ja olenkin vuosien varrella täydentänyt koulutustani syvärentouttavilla, parasympaattista hermostoa aktivoivilla hoitomenetelmillä. Olen sertifioitu Brain Relief®-  ja Auvo® - hoitaja sekä käynyt Yin Your Skin® Pro -kosmeettisen Gua Sha hoidon ammattikoulutuksen.

Minulle on kunnia-asia luoda kestäviä hoitosuhteita, löytää ratkaisuja ihon haasteisiin, olla oppaasi ihonhoidossa sekä tarjota rentouttavia hetkiä arkeesi. Toivon, että aito sitoutumiseni työhöni näkyy kaikessa tekemisessäni. Teen hoidot aina tarkasti keskittyen ja varaamaasi aikaa kunnioittaen. Kuuntelen toiveitasi, tulitpa sitten hakemaan hemmottelua tai apua iho-ongelmiin.


Haluan tarjota Sinulle levähdyspaikan arjen keskelle.
Tule rentoutumaan ja osaavien käsieni hemmoteltavaksi.

♡ Olet lämpimästi tervetullut. Olen täällä sinua varten. ♡