ANU

Tervetuloa kotisivuilleni! Olen kosmetologi Anu Peltonen. Kenties aiemmat asiakkaani muistavat minut ensimmäisen hoitolani Kauneuspalvelu Kulmahuoneen ajoilta, reilun 10 vuoden takaa. Olen toiminut ihonhoidon asiantuntijan tehtävissä lisäksi Spa-ympäristössä sekä apteekeissa. 

 Olen 11 - vuotiaan pojan äiti ♡ ja perheemme asuu Heinolassa. On luksusta asua luonnonkauniissa kaupungissa, jossa lähes kaikki on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Vapaa-ajallani rentoudun luonnossa, kuntoillen ja äänikirjoja kuunnellen. 

Ihonhoito ja kosmetiikka on aina ollut suuri intohimoni. Elämänkokemuksien myötä arvot ja kiinnostuksen kohteet muuttuvat. Viime aikoina minua on inspiroinut kokonaisvaltainen hoitaminen, luonnonmukainen kosmetiikka ja suomalainen osaaminen. Olen asunut lapsuuteni Kainuun maisemissa, jossa puhtaat vedet ja metsät ovat läsnä kaikkialla. Ehkäpä siinä saattaa olla selitys sille, että pari vuotta sitten ammattimessuilla kierrelessäni jäin fiilistelemään juuri lanseeratun Unna Nordicin äärelle. Sarjassa tuntui olevan kaikki kohdallaan. 

Laajennan jatkuvasti osaamistani mielenkiintoisilla lisäkoulutuksilla. Näistä viimeisin on ollut syvärentouttavan Brain Relief® -menetelmän opiskelu. Seuraava uusi aluevaltaus on jo vireillä, siitä lisää hieman myöhemmin...

Minulle on kunnia-asia saada luotua kestäviä hoitosuhteita, löytää ratkaisuja ihon haasteisiin ja olla oppaasi ihonhoidossa. Toivon, että aito sitoutumiseni työhöni näkyy kaikessa tekemisessäni. Teen hoidot aina huolella keskittyen ja varaamaasi aikaa kunnioittaen. Kuuntelen toiveitasi, tulitpa sitten hakemaan hemmottelua tai apua iho-ongelmiin. Haluan tarjota Sinulle levähdyspaikan arjen keskelle. Odotan Sinua saapuvaksi hoitolaani, rentotumaan lämpimään hoitopetiin, rauhalliseen äänimaailmaan, osaavien käsieni hemmoteltavaksi. Tästä alkaa Kauneushuone Kuiskeen tarina.

♡ Olet lämpimästi tervetullut. Olen täällä sinua varten. ♡

"Nuttu nurin, onni oikein."
"Nuttu nurin, onni oikein."