ANU                      

Kiva, kun löysit kotisivuilleni!

Olen kosmetologi Anu Peltonen ja toiminut yli viidentoista vuoden ajan erilaisissa ihonhoidon asiantuntijan tehtävissä, hoitolatyössä, Spa -ympäristössä sekä apteekeissa.

Perheellisenä, 13 -vuotiaan pojan äitinä ♡ on luksusta asua luonnonkauniissa Heinolassa, jossa lähes kaikki on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Vapaa-ajallani rentoudun luonnossa, kuntoillen, äänikirjoja kuunnellen sekä joogamatolla.

Olen asunut lapsuuteni Kainuun maisemissa, jossa puhtaat vedet ja metsät ovat läsnä kaikkialla. Ehkäpä juuri siksi toinen hoitosarjoistani on suomalainen, metsäinen Unna Nordic. Unnan seurana on upea eteläafrikkalainen sarja, Esse Probiotic Skincare. Täydellinen yhdistelmä, vai mitä?

Luonnonmukaisen kosmetiikan lisäksi minua inspiroi kokonaisvaltainen hoitaminen.  Ammatillinen osaamiseni on täydentynyt syvärentouttavilla, parasympaattista hermostoa aktivoivilla hoitomenetelmillä. Olen sertifioitu Brain Relief®-  ja Auvo® - hoitaja sekä käynyt Yin Your Skin® Pro -kosmeettisen Gua Sha hoidon ammattikoulutuksen.

Minulle on kunnia-asia luoda kestäviä hoitosuhteita, löytää ratkaisuja ihon haasteisiin ja olla oppaasi ihonhoidossa. Toivon, että aito sitoutumiseni työhöni näkyy kaikessa tekemisessäni. Teen hoidot aina tarkasti keskittyen ja varaamaasi aikaa kunnioittaen. Kuuntelen toiveitasi, tulitpa sitten hakemaan hemmottelua tai apua iho-ongelmiin.


Haluan tarjota Sinulle levähdyspaikan arjen keskelle.
Tule rentoutumaan ja osaavien käsieni hemmoteltavaksi.

♡ Olet lämpimästi tervetullut. Olen täällä sinua varten. ♡