BRAIN RELIEF

 Brain Relief®

Vaikuttava syvärentoutushoito tarjoaa kuormittuneelle
mielelle ja keholle mahdollisuuden hengähtämiseen.

Brain Relief® on Suomessa kehitetty hoitomuoto,
joka pohjautuu perinteisiin painallus- ja hierontatekniikoihin sekä vuosituhansia vanhoihin aasialaisiin menetelmiin sekä niihin yhdistettyihin uusiin oivalluksiin.


Brain Relief® - hoito perustuu parasympaattisen hermoston, hyvänolon- ja rauhoittumisjärjestelmän aktivointiin. Musiikkiin integroitu hoito tasapainottaa lempeästi hermoston toimintaa ja tukee kehon omia palautumisen mekanismeja.

Brain Relief® - hoito ei ole energiahoitomenetelmä. Kokonaisvaltaisen hoidon tavoite on syvä rentoutuminen, jonka seuraukset kehossa ja mielessä ovat aina yksilöllisiä.

Hoito sopii mainiosti myös lahjaksi ja hyvän olon hemmotteluhoidoksi.

Joskus totumme kehomme viestittämiin
stressin merkkeihin. Ylivireystilassa ja pitkittyneen stressin puristuksessa voi unohtaa, miltä levollinen ja syvästi rentoutunut olotila tuntuu.

🧡 Hyvä tietää Brain Relief® -hoitoon tullessasi

Hoito tehdään rennon vaatetuksen läpi, joten voit pukeutua kauluksettomaan puseroon ja pitkiin housuihin. Sukkien on hyvä olla puhtaat, ohuehkot ja ei liian tiukat. Muotoilutuotteista vapaat hiukset helpottavat hiuspohjan alueen käsittelyä. Hiukset ovat auki hoidon aikana. Korva- ja kaulakorut otetaan pois hoidon ajaksi.

Hoidon aikana emme jutustele. Saat rauhassa levätä selinmakuulla, lämpimästi peiteltynä. Hartiaseudun, niskan, pään, hiuspohjan, korvien ja kasvojen lisäksi käsitellään käsiä ja jalkoja erilaisin lempein painalluksin, sivelyin sekä hankaavin ja hierovin liikkein. Usein hoidettava "putoaa" levolliseen tilaan tai jopa nukahtaa. Sivun lopusta löydät asiakkaideni kokemuksia hoidosta.

Ensikäynnin esitietojen yhteydessä varmistetaan, ettei hoidolle ole esteitä. Tutustuthan alla oleviin hoidon vasta-aiheisiin ennen hoidon varaamista. Jos tulet hoitoon ensimmäistä kertaa ja varaat ajan sähköisestä ajanvarauksestani, valitse vaihtoehdoista "ensikäynti".

Hoito kestää noin tunnin. Varaan käyntiisi 75 min ajan, jotta saat heräillä rauhassa hoidon jälkeen. Hoidon hinta on 68€.

Kroonisista stressioireista kärsiville suosittelen lämpimästi useampaa hoitokertaa.


Brain Relief® -hoitoa ei tehdä, jos

 • Sinulla on ollut kallon- tai kaularangan murtuma.
 • Sinulla on ollut aivoinfarkti tai vakavia sydänperäisiä ongelmia.
 • Sinulla on hoitamaton syöpä tai aktiivisia syöpähoitoja.
 • Sinulla on kuumetta tai akuutti tulehdustila elimistössäsi.
 • Kärsit vakavista mielenterveysongelmista tai sinulla on vahva psyykelääkitys.
 • Olet alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alainen. 
 • Raskautesi on alkuvaiheessa.

Tärkeää:

 • Jos Sinulla on vakava sairaus ja olet epävarma syvärentouttavan kosketushoidon sopivuudesta, varmistathan asian hoitavalta lääkäriltäsi.
 • Raskaana olevien asiakkaiden kohdalla tietyt akupisteet jätetään käsittelemättä.
 •  Hoitoon ei saa tulla kipeänä, flunssaisena tai kuumeisena. Koronatilanteen vuoksi huomioithan myös, että et tule hoitoon, mikäli lähipiirissäsi on sairastuneita tai epäilet altistuneesi virukselle.
 • Kerrothan hoitajalle ennen hoidon alkua mahdollisista aroista nivelistä, haavoista, kipeistä alueista sekä ulkonevista luomista hoitoalueilla.
 •  Sääriä ei käsitellä, mikäli Sinulla on huomattavia suonikohjuja.
 • Tarkkaavaisuuden heikkeneminen välittömästi rentouttavan käsittelyn jälkeen on yksilöllistä. Huomioithan tämän hoidon jälkeen autoa ajaessasi.


Lisätietoja menetelmästä alla olevasta linkistä. Alla myös omien asiakkaideni mietteitä hoidosta.

Asiakkaideni Brain Relief® - hoitokokemuksia ja tunnelmia


" Mahtava kiireisen päivän päätös vaeltaa raikkaan kesäaamun turkoosissa kajossa ja kelta-oranssin savannin heinikossa. Musiikki toi värit ja kuvat Anun loistavan "käsittelyn" tuomaan hetkeen. Ajantaju katosi täysin. Tulenko uudestaan - TULEN."


"Brain Relief hoito oli äärimmäisen rentouttava kokemus. Jännitykset jäivät hoitopöydälle. Hoidon aikana olin ihanan lämpimässä "paketissa" ja sain täysin keskittyä rentoutumismatkaan. Seuraavana yönä uni oli syvää. Suosittelen lämpimästi!"


" Hoito oli todella rentouttava ja se rentouden tunne kesti myös hoidon jälkeen. Hoidon aikana pystyi olemaan siinä hetkessä. Arkiset työt, opiskelut, jatkuvasti mielessä raksuttavat metatyöt pystyi unohtamaan. Näinä päivinä mielessä on koko ajan jotakin. Jos yrittää rentouttaa mielensä, miettii sitä, miten... ja stressaa siitä. Hoidon aikana pystyi nollaamaan mielensä muusta ja keskittyä kosketuksiin. Oli ihanaa, kiitos."


"Brain Relief oli minulle hyvin kokonaisvaltainen ja syvästi hoitava kokemus. Tunsin rentoutuvani täysin, suorastaan leijuin loppuillan! Hoitavan kosketuksen ja musiikin mukana tunsin myös jotenkin matkustavani halki koko tähänastisen elämäni. Soisin tämän kokemuksen ihan kaikille."


"Brain Relief oli yksinkertaisesti rentouttava! Saatoin muutaman kerran jopa torkahtaa hoidon aikana. Miellyttävän rauhallinen hoito, hektisen arjen keskelle rentoutushetki. Pehmeää kosketusta lihaksiin, rentottaa mukavasti."


"Ihana, kokonaisvaltainen syvärentoutus koko keholle ja mielelle. Hoidon jälkeen keho tuntui tosi raskaalle, mutta hoidosta jäi virkeä olo ja hyvä mieli, joka tuntui vielä seuraavana päivänäkin. Kehon kivut unohtuivat hoidon aikana. Ihana taustamusiikki auttoi rentoutumisessa."

"Ihan uudenlainen kokemus minulle. Uskomatonta, että pääni tyhjeni kaikesta härdellistä, vaikka luulin, etten pystyisi kovan stressin takia juurikaan relaamaan. Hoito rentoutti paremmin kuin perinteinen hieronta ja musa teki hoidosta aivan mahtavan. Olo oli hoidon jälkeen niin levollinen. Aion todellakin tulla uudelleen kiireisen työsession päätteeksi."

"Ihana rentoutushetki kiireiseen arkeen. Yllättävintä oli päästä rennoksi musiikin ja kosketuksen avulla. Jäi rentoutunut ja hyvä fiilis. Mä "leijuin " ja vielä seuraavanakin päivänä oli hyvää fiilistä."