BRAIN RELIEF

Lempeä syvärentoutushoito

Brain Relief® - hoito tarjoaa rasittuneille aivoille keitaan
keskellä pitkäaikaista stressiä ja kuormittuneelle mielelle  mahdollisuuden hetken hengähtämiseen.
Anna itsellesi lupa rentoutua.Brain Relief® on Suomessa kehitetty hoitomuoto, jonka uudet oivallukset yhdistyvät perinteisiin painallus- ja hierontatekniikoihin sekä vuosituhansia vanhoihin aasialaisiin menetelmiin.

Brain Relief® - hoito perustuu parasympaattisen hermoston, hyvänolon- ja rauhoittumisjärjestelmän aktivointiin.
Hoidon tavoite on syvä rentoutuminen.

🧡


Hoito kestää noin tunnin. Varaan käyntiisi 75 min ajan,
jotta saat heräillä rauhassa ja kiireettömästi hoidon jälkeen.
Hoidon hinta on 65€.Sarjahoidot:
Brain Relief Duo - Kahden hoidon sarja
kahden viikon sisällä 124€

Brain Relief Trio - Kolmen hoidon sarja kuuden viikon sisällä 180€
(Kolme hoitokertaa noin viiden - kuuden viikon sisällä on todettu tuovan erityisen suotuisia vaikutuksia asiakkaille, jotka käsivät kroonisista stressioireista ja ensimmäinen hoito on helpottanut niitä.)

Sarjahoidosta voidaan sopia myös ensimmäisen hoidon tunnelmien jälkeen. Sarjahoidossa yksittäisen käynnin hinta on edullisempi. Voit varata sarjan myös netissä, alennus huomioidaan paikan päällä ;)

Brain Relief® - hoito ei tähtää tietyn vaivan tai sairauden hoitamiseen. Tiettyyn musiikkiin yhdistetyn, kipua tuottamattoman täsmäkosketustekniikan avulla aktivoidaan mielihyvää ja rauhoittumista edistävien välittäjäaineiden, kuten oksitosiinin ja endorfiinin tuotantoa kehossa. Samalla pyritään vähentämään liiallisen stressihormonin, kortisolin tasoa.

Hoidon aikana ei jutustella. Saat rauhassa levätä selinmakuulla, lämpimästi peiteltynä. Pään, hiuspohjan, kasvojen, niskan ja hartioiden lisäksi käsitellään kädet ja jalat varpaista polviin erilaisin lempein painalluksin, sivelyin sekä hankaavin ja hierovin liikkein.

Hoidon syvästi rentouttava vaikutus on silminnähtävä.
Usein hoidettava "putoaa" levolliseen tilaan tai jopa nukahtaa.
Tämän sivun lopusta löydät omien asiakkaideni kokemuksia hoidosta.

Brain Relief® -hoito on ensiapua stressitilan katkaisuun

Tuntuuko elimistösi käyvän ylikierroksilla? Onko sinun vaikea rauhoittua ja rentoutua? Kärsitkö uni- ja keskittymisvaikeuksista, päänsärystä, huimauksesta tai sydämen tykytyksistä, epämääräisistä vatsaoireista tai flunssakierteestä? Muun muassa nämä merkit voivat kertoa kroonisesta stressitilasta kehossasi.

Nykyajan hektisen elämäntavan myötä yhä useammilla meistä stressi on jatkuvaa. Sen seurauksena elimistön luontaisesti vaaratilanteissa aktivoituva ns. "taistele ja pakene" järjestelmä voi jäädä päälle. Se pitää elimistön jatkuvassa ylivireystilassa, jolloin rentoutuminen ja palautuminen on vaikeaa. Jos emme kuuntele ajoissa kehon hälytysmerkkejä, saatamme huomaamattamme tottua niihin. Pitkään jatkuessaan petollinen, krooninen stressi ja ylivireystila saattavat johtaa esimerkiksi uupumukseen.

Brain Relief -hoidon on koettu auttavan katkaisemaan pitkittynyttä stressiä, jonka puristuksessa voi olla vaikeaa rentoutua tai edes muistaa, miltä levollinen ja syvästi rentoutunut olotila tuntuu. Rentoutusvaikutuksen aiheuttama ensiapu ja stressitilan katkeaminen voi johtaa myös muihin yksilöllisiin positiivisiin vaikutuksiin. Hoito sopii erinomaisesti työn, opintojen tai vaikean elämäntilanteen kuormittamille perusterveille aikuisille ja nuorille sekä lapsille sekä hyvän olon ja mielen hemmotteluhoidoksi.

Hyvä tietää Brain Relief® -hoitoon tullessasi

Hoito tehdään ilman voiteita, rennon vaatetuksen läpi, joten voit pukeutua sinulle mukaviin vaatteisiin. Ihonmyötäisissä ja ohuissa vaatteissa saat parhaimman tuntuman. Puseron on suotavaa olla kaulukseton ja huputon. Jalassa voi olla pitkät housut ja ohuehkot, puhtaat, ei liian tiukat sukat. Muotoilutuotteista vapaat ja puhtaat hiukset helpottavat hiuspohjan alueen käsittelyä. Hiukset ovat auki hoidon aikana. Korut kannattaa jättää kotiin tai ottaa pois hoidon ajaksi.

Hoito kestää noin tunnin. Varaan aikaa myös rauhalliseen "heräilyyn" hoidon jälkeen. Ensikäynnin yhteydessä on aikaa myös alkukeskustelulle. Näin varmistetaan, ettei hoidolle ole esteitä. Tutustuthan alla oleviin hoidon vasta-aiheisiin ennen hoidon varaamista.

Jos tulet hoitoon ensimmäistä kertaa ja varaat ajan sähköisestä ajanvarauksestani, valitse vaihtoehdoista "ensikäynti".

Mahdollisesta sarjahoidosta voimme sopia ensimmäisen hoitokokemuksesi tunnelmien jälkeen. Sarjahoidossa yksittäisen hoidon hinta on hieman edullisempi. Mikäli varaat sarjaan liittyvät hoitoaikasi netissä, huomioin kyllä alennuksen paikan päällä ;)


Brain Relief® -hoitoa ei tehdä, jos

 • Sinulla on ollut kallon- tai kaularangan murtuma.
 • Sinulla on ollut aivoinfarkti tai vakavia sydänperäisiä ongelmia.
 • Sinulla on hoitamaton syöpä tai aktiivisia syöpähoitoja.
 • Sinulla on kuumetta tai akuutti tulehdustila elimistössäsi.
 • Kärsit vakavista mielenterveysongelmista tai sinulla on vahva psyykelääkitys.
 • Olet alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alainen. 
 • Raskautesi on alkuvaiheessa.

Tärkeää:

 • Jos Sinulla on vakava sairaus ja olet epävarma syvärentouttavan kosketushoidon sopivuudesta, varmistathan asian hoitavalta lääkäriltäsi.
 • Raskaana olevien asiakkaiden kohdalla tietyt akupisteet jätetään käsittelemättä.
 •  Hoitoon ei saa tulla kipeänä. Koronatilanteen vuoksi huomioithan myös, että et tule hoitoon, mikäli lähipiirissäsi on sairastuneita tai epäilet altistuneesi virukselle.
 • Kerrothan hoitajalle ennen hoidon alkua mahdollisista haavoista, kipeistä alueista sekä ulkonevista luomista hoitoalueilla.
 •  Sääriä ei käsitellä, mikäli Sinulla on huomattavia suonikohjuja.
 • Tarkkaavaisuuden mahdollinen heikkeneminen välittömästi rentouttavan käsittelyn jälkeen on yksilöllistä. Huomioithan tämän hoidon jälkeen autoa ajaessasi.


Lisätietoja menetelmästä alla olevasta linkistä. Alla myös omien asiakkaideni mietteitä hoidosta.

Asiakkaideni Brain Relief® - hoitokokemuksia ja tunnelmia


" Mahtava kiireisen päivän päätös vaeltaa raikkaan kesäaamun turkoosissa kajossa ja kelta-oranssin savannin heinikossa. Musiikki toi värit ja kuvat Anun loistavan "käsittelyn" tuomaan hetkeen. Ajantaju katosi täysin. Tulenko uudestaan - TULEN."


"Brain Relief hoito oli äärimmäisen rentouttava kokemus. Jännitykset jäivät hoitopöydälle. Hoidon aikana olin ihanan lämpimässä "paketissa" ja sain täysin keskittyä rentoutumismatkaan. Seuraavana yönä uni oli syvää. Suosittelen lämpimästi!"


" Hoito oli todella rentouttava ja se rentouden tunne kesti myös hoidon jälkeen. Hoidon aikana pystyi olemaan siinä hetkessä. Arkiset työt, opiskelut, jatkuvasti mielessä raksuttavat metatyöt pystyi unohtamaan. Näinä päivinä mielessä on koko ajan jotakin. Jos yrittää rentouttaa mielensä, miettii sitä, miten... ja stressaa siitä. Hoidon aikana pystyi nollaamaan mielensä muusta ja keskittyä kosketuksiin. Oli ihanaa, kiitos."


"Brain Relief oli minulle hyvin kokonaisvaltainen ja syvästi hoitava kokemus. Tunsin rentoutuvani täysin, suorastaan leijuin loppuillan! Hoitavan kosketuksen ja musiikin mukana tunsin myös jotenkin matkustavani halki koko tähänastisen elämäni. Soisin tämän kokemuksen ihan kaikille."


"Ihana rentoutushetki kiireiseen arkeen. Yllättävintä oli päästä rennoksi musiikin ja kosketuksen avulla. Jäi rentoutunut ja hyvä fiilis. Mä "leijuin " ja vielä seuraavanakin päivänä oli hyvää fiilistä."


"Miellyttävä, positiivisella tavalla erilainen, rentouttava ja samalla virkistävä. Menisin toistekin."


"Brain Relief oli yksinkertaisesti rentouttava! Saatoin muutaman kerran jopa torkahtaa hoidon aikana. Miellyttävän rauhallinen hoito, hektisen arjen keskelle rentoutushetki. Pehmeää kosketusta lihaksiin, rentottaa mukavasti."


"Ihana, kokonaisvaltainen syvärentoutus koko keholle ja mielelle. Hoidon jälkeen keho tuntui tosi raskaalle, mutta hoidosta jäi virkeä olo ja hyvä mieli, joka tuntui vielä seuraavana päivänäkin. Kehon kivut unohtuivat hoidon aikana. Ihana taustamusiikki auttoi rentoutumisessa."


"Hoito oli erittäin rentouttava ja miellyttävä. Oli mukava antaa itsensä rentoutua ihan kunnolla ja se teki kyllä hyvää!"

"Ihan uudenlainen kokemus minulle. Uskomatonta, että pääni tyhjeni kaikesta härdellistä, vaikka luulin, etten pystyisi kovan stressin takia juurikaan relaamaan. Hoito rentoutti paremmin kuin perinteinen hieronta ja musa teki hoidosta aivan mahtavan. Olo oli hoidon jälkeen niin levollinen. Aion todellakin tulla uudelleen kiireisen työsession päätteeksi."