HOITOLAVISIITTI

Kaunis, terve iho näkyy ja tuntuu. Se antaa hyvää mieltä ja oloa. Ihon- ja kauneudenhoito on myös tarpeellista hyvinvoinnista sekä terveydestä huolehtimista.

Hoitolakäynti on parhaimmillaan voimavaroja palauttava, kokonaisvaltainen hoitoelämys. Tavoitteeni on, että voit lähteä kotiin rentoutuneena
ja tyynellä mielellä, täynnä hyvää energiaa.

Varaamasi aika on minulle tärkeä

Puhelimeni ja liikkeen ulko-ovi on suljettu hoitojen aikana, koska haluan keskittyä hoitotilanteeseen ja tarjota asiakkailleni keskeytymättömän hoidon. Suosittelenkin siis käyttämään kätevää sähköistä ajanvaraustani. Jos et löydä sopivaa aikaa, voit laittaa minulle sähköpostin tai tekstiviestin, niin otan Sinuun yhteyttä.

Hoitotilani on mitoitettu yhdelle asiakkaalle kerrallaan. Toivon Sinun saapuvan hoitoon täsmällisesti. Näin minimoin kohtaamiset toisten asiakkaiden kanssa ja varmistan rauhallisen hoitohetken. Jos tulet kasvohoitoon ensimmäistä kertaa, saavuthan noin 10 min ennen hoitoaikaa ennättääksesi rauhassa täyttää tarvittavat esitiedot. Samalla minulle jää aikaa kartoittaa ihosi tila ja mahdolliset huolenaiheet. Jatkossa saapuminen hieman ennen hoidon alkua riittää. 

Ihonhoidolla tavoitellaan positiivisia tuloksia. Hoidon jälkeen suosittelen mielelläni ihollesi sopivia tuotteita sekä neuvon niiden käytössä.