PROBIOOTTISET KASVOHOIDOT                  Esse Probiotic Skincare

Esse Probiotic Skincare
on eteläafrikkalainen Ecocert sertifioitu, ylellinen luonnonkosmetiikan hoitolasarja, joka pohjautuu uusimpaan tieteen läpimurtoon - probioottiseen ihonhoitoon. Probioottisella ihonhoidolla pyritään vaikuttamaan ihon mikrobiomiin luomalla ihossa eläville hyville mikrobeille suotuisat kasvuolosuhteet.
Toimiakseen optimaalisesti, ihosi tarvitsee monipuolisen ja terveen mikrobipopulaation. Se suojaa ihoa taudinaiheuttajilta, tukee ihon aineenvaihduntaa ja ylläpitää oikeaa pH-tasapainoa.

Essen probioottiset ainesosat edistävät ihon terveyttä ja hyvinvointia.
Ne myös vähentävät tehokkaasti iho-ongelmia sekä jarruttavat
ihon ennenaikaista ikääntymistä pitkällä aikavälillä.

Probioottiset Esse Experience -kasvohoidot

Hoito räätälöidään aina yksilöllisesti.
Hoitorituaali sallii hoidon kustomoinnin herkimmänkin ihon tarpeisiin.

Esse Experience kasvohoito 60 min

Yksilöllinen probioottinen kasvohoito, joka räätälöidään ihon sen hetken tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Valitsen hoitotuotteet ihotyypin sekä ihon kunnon mukaisesti. Sinun tarvitsee varata vain hoitoaika. Hoito sisältää kasvohieronnan. Naamion aikana pääset nauttimaan päänahan rentouttavasta käsittelystä. Mikäli kaipaat hoitoosi mekaanista puhdistusta, suosittelen varaamaan hieman pidemmän hoitoajan.

82€

Esse Experience kasvohoito 75 min

Yksilöllinen probiootinen kasvohoito, joka toteutetaan ihosi tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Valitsen hoitotuotteet ihotyypin sekä ihon kunnon mukaisesti. Sinun tarvitsee varata vain hoitoaika. Hoito sisältää kasvohieronnan ja halutessasi kevyen mekaanisen puhdistuksen. Naamion aikana pääset nauttimaan päänahan rentouttavasta käsittelystä.

92€

Esse Experience kasvohoito 90 min

Täydellinen valinta Sinulle, joka haluat rentottavan ja monipuolisen probioottisen Esse -kasvohoidon kaikilla mausteilla. Varaa vain aika ja jätä loput minun huolekseni. Hoidon teemana voi olla esimerkiksi ihon syväkosteutus, ikääntyvän ihon ravitseminen ja stimulointi tai herkän ihon rauhoittaminen. Hoito sisältää aina ihon tarpeiden mukaisesti räätälöidyn kasvohieronnan sekä extrakäsittelyn naamion aikana. Varaudu superhemmotteluun!

102€

SILMU - kasvohoito nuorelle iholle 45 min

Nuoren (10-16 vuotiaan) iholle suunniteltu 45 min hoito, jonka yhteydessä saat neuvoja ihon kotihoitoon. Hoito toteutetaan Essen tuotteilla.

.

62€

Esse -tuotteet pohjautuvat ihoa suojaaviin ja sen toimintoja tasapainottaviin kasviöljyihin ja -uutteisiin. Niillä jäljitellään ihon luontaista rasvahappovaippaa ja sidotaan kosteutta ihoon. Essen käyttämillä prebiooteilla ravitaan iholle hyödyllisiä mikrobeja. Probioottiset uutteet auttavat lisäksi hidastamaan ihon ikääntymisprosesseja. Tiettyihin Esse seerumeihin on lisätty eläviä probiootteja, joilla saadaan toiminnallisia muutoksia ihon mikrobiomiin. Elävät probiootit kolonisoituvat ihoon sen toimintoja tasapainottaen sekä suojamekanismeja vahvistaen.

Kuiskeen valikoimista löydät suurimman osan Esse-tuotteista, joihin voit tutustua tarkemmin napauttamalla alla olevaa linkkiä.