KAMPANJAT

Yin Yor Skin® Pro Kosmeettinen Gua Sha

Kosmeettisessa Gua Shassa yhdistyvät perinteinen gua sha, sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta. Kasvojen, kaulan ja decolten ihoa käsitellään jade- tai bian-kivestä valmistetulla lastalla. Äärimmäisen rentouttava kosmeettinen Gua Sha vapauttaa tehokkaasti jännityksiä lihaksissa ja faskioissa parantaen sekä verenkiertoa että aineenvaihduntaa.

Ihon ulkonäköön vaikuttaa oleellisesti myös se, mitä pinnan alla tapahtuu. Kosmeettisen gua shan vaikutukset yltävät pintaa syvemmälle - sinne, missä todelliset pitkäaikaiset tulokset syntyvät. Menetelmä tuo tehokkaasti "lisää tilaa" sidekudoksiin, parantaa solujen aineenvaihduntaa, lymfanesteiden virtausta sekä vapauttaa jännityksiä. Sen seurauksena iho saa tervettä hehkua,
turvotus vähenee ja kasvojen piirteet korostuvat.Kesä - heinäkuussa toteutetut
Yin Your Skin
® Pro -hoidot tutustumishinnoin:

Yin Yor Skin® Pro - hoito 90 min 100€ (norm. 120€).

Kosmeettinen Gua Sha kasvoille (Yin Your Skin Pro). Alkupuhdistuksen jälkeen valitaan ihollesi sopiva hoitovesi tai seerumi. Decolten, kaulan ja kasvojen alue käsitellään Gua Sha lastoilla. Kosmeettisessa Gua Shassa yhdistyvät perinteinen gua sha, sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta. Hoidossa käytetään Katja Kokon kehittämää aromaattista Sileä - kasvoöljyä, joka vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria ja tukee kosteustasapainoa ihanteellisesti, ikään tai ihotyyppiin katsomatta. Hoito on äärimmäisen rentouttava, ihoa kirkastava ja napakoittava. Kokonaiskesto 90min. Lisätietoja Yin Your Skin Pro -välilehdellä.


Yin Yor Skin® Pro - kasvohoito 1h 45 min 110€ (norm. 130€).

Kesä/Heinäkuussa toteutettuna kampanjahintaan 110 € (norm 130€).Upea kasvohoito, jonka fokuksessa on kosmeettinen Gua Sha (Yin Your Skin Pro). Kokonaisuus sisältää alkupuhdistuksen, hellävaraisen kuorinnan, hoitoveden sekä naamion. Decolten, kaulan ja kasvojen alue käsitellään Gua Sha lastoilla. Kosmeettisessa Gua Shassa yhdistyvät perinteinen gua sha, sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta. Hoidossa käytetään Katja Kokon kehittämää aromaattista Sileä - kasvoöljyä, joka vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria ja tukee kosteustasapainoa ihanteellisesti, ikään tai ihotyyppiin katsomatta. Hoito on äärimmäisen rentouttava, ihoa kirkastava ja napakoittava. Kokonaiskesto 1h 45 min. Lisätietoja Yin Your Skin Pro -välilehdellä.