KASVOHOITO

 

Kuiskeen yksilöllisissä kasvohoidoissa käytetään suomalaista, metsäistä Unna Nordic -sarjaa tai eteläafrikkalaista, probioottista Esse Probiotic Skincare -ihonhoitosarjaa.
Lisäksi Kuiskeessa tehdään Yin Your Skin® Pro
kosmeettisia Gua Sha hoitoja.

Valinta on Sinun.
Tutustu. Ihastu.Unna Nordic kasvohoito

Unna Nordic -sarjaan on talletettu aisteja hellivä metsähetki.
Tuotteiden metsäinen tuoksumaailma vie Sinut ihanalle metsäretkelle.
Osa tuoksuista tulee raaka-aineista ja lisäksi tuotteisiin on käytetty eteerisiä öljyjä
ja niistä tehtyjä tuoksusekoituksia. Hoitotulokset näkyvät ja tuntuvat iholla,
tuoden esille sen luonnollisen hehkun.

Avaa aistisi ja päästä metsä lähellesi.


Unna Nordic kasvohoito 60 min

Hellivä ja metsäinen kasvohoito.                                                                           

75€

Unna Nordic kasvohoito 75 min

Ihosi tarpeet huomioiva hoito. Metsään on lyhyt matka myös keskellä kaupunkia.

85€

Unna Nordic kasvohoito 90 min

Rentouttava, monipuolinen hoito toiveitasi kuunnellen. Tervetuloa metsäretkelle!

95€

Unna Nordic METSÄELÄMYS 75 min

Kokonaisvaltainen, metsäinen elämyshoito kaikille aisteille. Hoito kuljettaa sinut metsän läpi.
Se alkaa rentouttavalla hartiaseudun käsittelyllä ja jatkuu kasvojen syväpuhdistavalla, ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla mahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana. Viilentävän kasvonaamion vaikuttaessa hierotaan kädet. Hoito on kosteuttava, kirkastava ja ihon omaa aineenvaihduntaa kiihdyttävä. Tähän hemmottelevaan kokonaisuuteen ei kuulu mekaanista ihonpuhdistusta.
Hoidon päätteeksi voit virkistäytyä nauttimalla suomalaista koivunmahlaa tai metsämarjamehua.

97€

VIENO - Ravitseva ja korjaava hoito ikääntyvälle iholle 75 min

Ikääntyvän ihon ravitseva ja elvyttävä hoito, jossa huomioidaan huolella myös kaulan alue. Ihon pinnan kirkastamiseen ja heleyttämiseen käytetään hellävaraista PHA -happokuorintaa. Ihon toimintoja aktivoivan, pitkän kasvohieronnan aikana iho saa runsaasti hyviä rasvahappoja, antioksidantteja sekä vitamiineja 7 eri luonnonöljyä sisältävän, ylellisen öljyseerumin muodossa. Rauhoittava ja antioksidanttinen naamio antaa suojaa sekä ravintoa. Naamion vaikuttaessa kädet saavat kosteuttavan hieronnan. Hemmottelevan hoidon tuoksumaailma on virkistävä ja metsäkukkainen. 

97€Mekaaninen puhdistus on komedojen eli mustapäiden poistoa manuaalisesti sekä ihomatoraudan avulla. Iho valmistellaan kuorinnalla sekä höyryttämällä. Varsinkin tiukkojen komedojen puhdistus tuntuu paikallisena nipistyksenä, yksilöllisestä kivunsiedosta riippuen. Hoidon jälkeen ihon tilapäinen punoitus on tavallista. Ihoa voidaan käsitellä yhdellä hoitokerralla maltillinen aika. Jos mustapäitä on runsaasti, saadaan sarjahoidolla parhaat tulokset. Tulehtuneita aknemuutoksia ei ole syytä puristella. Joskus tulehdus on ensin saatava kuriin lääkärin määräämillä ulkoisella tai sisäisellä aknelääkityksellä. 

Timanttihionta on tehokas, ihoa uudistava, puhdistava sekä kirkastava laitehoito. Kivuton ja turvallinen hoitomenetelmä sopii kaiken ikäisille. Hionta voi olla mainio lisä hoitokokonaisuuteen. Timanttihionnan avulla voidaan vaikuttaa erilaisiin iho-ongelmiin, kuten epäpuhtauksiin, ihon sameuteen ja laajentuneisiin ihohuokosiin sekä pintaryppyihin. Ihon kuollutta pintasolukkoa kuoritaan  säädettävän alipaineen avulla hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Hoitoalueen verenkierto ja aineenvaihdunta paranevat, ihosta tulee vastaanottavaisempi ja hoitoaineiden imeytyvyys paranee huomattavasti. Parhaimmat hoitotulokset saavutetaan sarjahoidolla, mutta jo yhden hoitokerran jälkeen iho näyttää kirkkaammalta, puhtaammalta ja tasaisemmalta.

Timanttihionnan jälkeen on tarpeen käyttää tehokkaasti kosteuttavia tuotteita, sillä käsittelyn jälkeen saattaa esiintyä ohimenevää punoitusta ja kireyden tunnetta iholla. Hoitopäivänä ei kannata saunoa tai harrastaa hikiliikuntaa. Iho on hionnan jälkeen erityisen altis UV-säteilylle, joten käsittelyä ei suositella juuri ennen aurinkolomaa. Suojaudu auringolta asianmukaisesti korkeakertoimisella aurinkovoiteella vähintään viikon ajan hoidon jälkeen.

Hoidon esteitä ovat mm. akne- ja kortisonilääkitys. Hiontaa ei tehdä, mikäli hoitoalueella on aktiivinen tulehdus, herpes, psoriasis tai tiettyjä ihosairauksia. Mikäli epäröit hoidon soveltuvuutta, varmistathan sen lääkäriltäsi. Kemiallisten kuorintojen tai voimakkaiden A-vitamiinihoitojen jälkeen timanttihiontaa voidaan tehdä aikaisintaan kuukauden kuluttua.


Puhdistukset ja timanttihiontahoidot

SILMU - kasvohoito nuorelle iholle 45 min
+ 15 min ihonhoidon ohjaus

Nuoren (alle 15 v) ihon tarpeisiin suunniteltu 45 min hoito, joka sisältää hellävaraisen mekaanisen puhdistuksen lisäksi myös pientä hemmottelua.  Hoidon lisäksi saat neuvoja ihosi kotihoitoon.

Mikäli puhdistettavaa on paljon tai toivot timanttihiontaa mekaanisen puhdistuksen lisäksi, suosittelen varaamaan 60 min Yksilöllisen kasvohoidon tai 75 min TIMANTTI-kasvohoidon.

55€

KUULAS -  Kirkastava ja heleyttävä laitehoito 60 min

Kirkastava ja heleyttävä laitehoito. Tehokkaan, mutta hellävaraisen koneellisen kuorinnan jälkeen ihoasi hellitään kevyellä kasvohieronnalla, samalla yksilöllisiä tehoaineita imeyttäen. Kosteuttava kasvonaamio kruunaa hoitotuloksen. Hoidossa ei ole mekaanista ihonpuhdistusvaihetta.

75€

TIMANTTI  - Puhdistava laitehoito  75 min

Puhdistukseen painottuva hoito alkaa timanttihionnalla. Kirkastavan laitehoidon jälkeen tehdään mekaaninen puhdistus. Hoito päättyy tasapainottaviin ja kosteuttaviin tehoaineisiin sekä naamioon ihosi parhaaksi. Hoitoon ei sisälly varsinaista kasvohierontaosuutta. 

85€

RAUHA - Yksilöllinen kasvohoito timanttihionnalla 1h 45 min

Jos toivot koneellista timanttihiontaa monipuolisen ja rentouttavan kasvohoidon yhteydessä, valintasi on RAUHA.  Hoito alkaa kirkastavalla timanttihionnalla, jonka puhdistavaa vaikutusta täydentää kevyt, tarvittaessa ongelma-alueisiin kohdentuva mekaaninen käsittely. Hoidossa käytettävät tehoaineet valitaan yksilöllisesti ihosi tarpeisiin. Tässä tehokkaassa ja ihanassa hoidossa vallitsee rauha. Aikaa on varattu myös rentouttavalle ja pitkälle kasvohieronnalle.

105€

Muut kasvohoidot ja kasvohieronnat

Halutessasi voit myös varata pelkän hoitoajan.
Suunnittelen hoitokokonaisuuden ihosi tarpeisiin sopivaksi.
Mikäli ihosi kaipaa syvempää puhdistusta, tutustuthan puhdistaviin hoitoihin.

Halutessasi rentouttavan ja pitkän hierontaosuuden, suosittelen lämpimästi varaamaan 90 min hoitoajan. Huomioithan, että ripsien ja kulmien käsittelyt hoidon yhteydessä pidentävät hoidon kestoa.

Kasvohoito 45 min

Sopivan virkistävä 45min hoitohetki, jos Sinulla on vain rajoitetusti aikaa käytettävissä tai pidät lyhyistä hoidoista.

65€

Kasvohoito 60 min

Valitsen hoitotuotteet ihotyyppisi mukaisesti. Sinun tarvitsee varata vain hoitoaika.

75€

Yksilöllinen kasvohoito 75 min

Kuuntelen toiveesi ja toteutan hoidon ihosi parhaaksi. Hoito voi painottua valintasi mukaan puhdistukseen tai pidempään hierontaosuuteen.

85€

Täydellinen kasvohoito 90 min

Täydellinen valinta Sinulle, joka haluat pitkän, rentottavan ja monipuolisen kasvohoidon kaikilla mausteilla. Varaa vain aika ja jätä loput minun huolekseni.

95€

TYYNI - kasvohieronta 45 min

Erittäin rentouttava 45 min kasvohieronta laadukkailla ja hoitavilla öljyillä. Käsittely ulottuu kaulan ja decolten alueelle. Ihanaa hemmottelua kaiken ikäisille.

55€

Yin Your Skin Pro Kosmeettinen Gua Sha

Yin Your Skin Pro 90 min

Kosmeettinen Gua Sha kasvoille. Alkupuhdistuksen jälkeen valitaan ihollesi sopiva hoitovesi tai seerumi. Decolten, kaulan ja kasvojen alue käsitellään Gua Sha lastoilla. Menetelmässä yhdistyvät perinteinen gua sha, sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta. Hoidossa käytetään Katja Kokon kehittämää aromaattista Sileä - kasvoöljyä, joka vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria ja tukee kosteustasapainoa ihanteellisesti, ikään tai ihotyyppiin katsomatta. Hoito on äärimmäisen rentouttava, ihoa kirkastava ja napakoittava. Kokonaiskesto 90min. Lisätietoja Yin Your Skin Pro -välilehdellä.

120€

Yin Your Skin Pro 1h 45 min

Upea kasvohoito, jonka fokuksessa on kosmeettinen Gua Sha. Hoitokokonaisuus sisältää alkupuhdistuksen, hellävaraisen kuorinnan, hoitoveden sekä naamion. Decolten, kaulan ja kasvojen alue käsitellään Gua Sha lastoilla. Menetelmässä yhdistyvät perinteinen gua sha, sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta. Hoidossa käytetään Katja Kokon kehittämää aromaattista Sileä - kasvoöljyä, joka vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria ja tukee kosteustasapainoa ihanteellisesti, ikään tai ihotyyppiin katsomatta. Hoito on äärimmäisen rentouttava, ihoa kirkastava ja napakoittava.  Lisätietoja Yin Your Skin Pro -välilehdellä.

130€

Yin Your Skin Pro Sarjahoito 

Kolmen hoidon sarjan ensimmäinen hoito on 1h 45 min. Kaksi seuraavaa hoitoa ovat 90 min hoitoja. Tuloksien maksimoimiseksi hoitosarja toteutetaan noin kolmen viikon sisällä.

340€

Ripset ja kulmat

Helpota arkeasi luonnollisesti muotoiluilla kulmilla ja kestovärjäyksellä.
Huomioithan, että ripsien ja kulmien käsittelyt kasvohoidon yhteydessä
pidentävät hoidon kokonaiskestoa. Hinnat muun hoidon yhteydessä* - 5€.

Kulmien muotoilu 

Muotoilu pinseteillä nyppien.

15 / 10*

Kulmien värjäys + muotoilu 

20/ 15*€

Ripsien värjäys

20/ 15*€

Ripsien ja  kulmien värjäys + kulmien muotoilu

30/25*€