TUOTTEET

Kaunis, kuulas iho antaa hyvää mieltä ja oloa.
Kotihoito ihosi tarpeisiin sopivilla tuotteilla on inspiroivaa.
Unna Nordic tuotteet tuovat esille ihon luonnollisen hehkun.

Unnan seuraksi Kuiskeeseen on juuri rantautunut
probioottinen ihonhoitosarja, Esse Probiotic Skincare.

Kuiskeen valikoimista löydät myös
- Patyka -aurinkosuojatuotteet
- SkinMood Konjac-sienet
- Evolve -vartalotuotteita
- Kosmeettisen Gua Shan itsehoitovälineitä (Yin Your Skin)


Unna Nordic on kotimainen premium -hoitolasarja, jonka pääraaka-aineet ovat peräisin suomalaisesta luonnosta. Sarjan inspiraation lähteenä ovat metsä ja sen myönteiset vaikutukset mieleen ja kehoon. Tuotteisiin on valittu ainoastaan luonnon tehokkaimpia ja laadukkaimpia raaka-aineita, jotka vahvistavat ihoa ja aktivoivat sen omaa uudistumiskykyä Suomen vaihtelevassa ilmastossa.

Vastuullisesti valmistetut vegaaniset tuotteet sisältävät muun muassa antioksidanttista ja kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä ja virkistävää mustakuusta, ihon tasapainoa ylläpitävää katajaa sekä ihon omaa mikrobistoa tukevia prebiootteja. Tuotteissa on hyödynnetty myös hoitavaa ratamoa, vitamiinipitoisia metsämarjoja ja ihoa vahvistavaa kauraa. Laadukkaat Unna Nordic tuotteet ovat tehokkaita ja turvallisia Sinulle ja ympäristöllesi. Tuotteet valmistaa suomalainen Naviter omalla tehtaallaan Helsingissä.

Varaa maksuton ja henkilökohtainen ihon kotihoidon ohjaus
tuotevartin merkeissä.

Voit varata itsellesi sähköisessä varauskalenterissani privaatin, veloituksettoman tuotevartin.
Näin tiedän olla paikalla ja voin palvella Sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Autan valitsemaan laadukkaat, luonnonmukaiset hoitotuotteet kotikäyttöön. Aina ei ole tarpeen uudistaa koko tuotearsenaalia, yksikin täsmätuote voi ratkaista mahdollisen huolenaiheen. En toivo Sinun eksyvän purkkiviidakkoon. Tapaaminen ei velvoita tuoteostoksiin, voit tulla myös vain kysymään neuvoa ihonhoitoasioissa tai hakea lahjakortteja.

Varaamalla tuotevartin varmistat, että minulla on mahdollisuus keskittyä juuri Sinun asiaasi.
Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla anu@kauneushuonekuiske.fi