ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Ultraäänipuhdistus on tehokas laitehoito ja hellävarainen ihonpuhdistus!

Hoitomenenetelmä liuottaa ja nostattattaa värähtelyn avulla talia ja epäpuhtauksia ihohuokosista ultraääni- ja mikrovirtateknologiaa hyödyntäen. Värähtely hajottaa hoitonesteen pieniksi molekyyleiksi, jotka pääsevät tunkeutumaan ihohuokosiin.

Ultraäänipuhdistus auttaa myös kuolleen pintasolukon irtoamista,
parantaa ihon aineenvaihduntaa ja kirkastaa ihon väriä.
Hoidon jälkeen iho on raikkaan puhdas, sileä sekä vastaanottavainen hoitotuotteille.

Ultraäänipuhdistus sopii kaikille ihotyypeille ja myös herkälle iholle. Parhaat tulokset saat sarjahoidolla, mutta jo yhdenkin hoidon jälkeen saat nauttia syväpuhdistetusta, pehmeästä ihosta.


Lempeän puhdistustavan ansiosta hoito voidaan tehdä ilman riskiä herkistymisestä UV- säteilylle. Ihon tarpeista riippuen käsittelyä voidaan toki täydentää mekaanisella puhdistuksella.


Hoitokokonaisuudet ultraäänipuhdistuksen kera:

KUULAS - Ultraäänipuhdistus 60 min

Puhdistava ja ihoa kirkastava laitehoito. Ultraäänipuhdistuksen lisäksi hoito sisältää ihotyypillesi sopivan naamion sekä tehoaineet. (Hoitokokonaisuus ei sisällä mekaanista ihonpuhdistusvaihetta tai hierontaosuutta.)

79€

SILO - Ultraäänipuhdistus + mekaaninen puhdistus 75 min

Puhdistukseen keskittyvässä hoidossa iho valmistellaan höyryttämällä ja pehmittävillä tuotteilla. Laitehoidon jälkeen tehdään vielä mekaaninen puhdistus. Hoito päättyy tasapainottavaan seerumiin sekä naamioon ihosi parhaaksi. (Hoitokokonaisuus ei sisällä kasvohierontaosuutta.)

89€

HELLÄ - Kasvohoito ultraäänipuhdistuksella 90 min

Herkällekin iholle sopiva hoito alkaa pintapuhdistuksella. Kasvojesi iho lämmitetään tarvittaessa lempeästi höyrytellen tai lämpimin kompressein. Ihoa valmistellaan pehmittävin tuottein ennen laiteosuutta. Hellävarainen syväpuhdistus tehdään ultraäänilaitteella. Ihotyyppisi mukainen kasvonaamio ja hoitoseerumi kruunaavat hoitotuloksen. Saat vastaanottaa ne rauhoittavan paineluhieronnan siivittämänä.

99€

RAUHA - Yksilöllinen kasvohoito ultraäänipuhdistuksella 1h 45 min

Jos toivot ultraäänipuhdistusta rentouttavan kasvohoidon yhteydessä, valintasi on RAUHA. Voimme halutessasi täydentää laitehoitoa kevyellä mekaanisella puhdistuksella. Hoidossa käytettävät menetelmät ja tehoaineet valitaan yksilöllisesti ihosi tarpeisiin. Aikaa varataan riittävästi myös rentouttavalle hieronnalle. Tässä ihanan monipuolisessa hoidossa vallitsee rauha.

109€


Huomioithan esteet laitehoidolle:
> pahalaatuinen ihomuutos tai ihosairaus hoitoalueella
> haava, ihorikko, ihottuma tai aktiivinen tulehdus hoitoalueella
> kilpisrauhashäiriöt (kaulan alueella)
> laskimotulehdus
> raskaus
> epilepsia
> syöpä tai kasvaimet
> sydämentahdistin tai metalliosat hoidettavalla alueella
> lääkkeet, jotka aiheuttavat ihon herkistymistä tai ohenemista
> odota ainakin 48 tuntia kasvojen vahauksen jälkeen