UNNA NORDIC                   Tunne metsä ihollasi.

Unna Nordic on kotimainen premium -hoitolasarja,
jonka pääraaka-aineet ovat peräisin suomalaisesta luonnosta.
Sarjan inspiraation lähteenä ovat suomalainen metsä
ja sen myönteiset vaikutukset mieleen ja kehoon.

Tuotteisiin on valittu ainoastaan luonnon tehokkaimpia ja laadukkaimpia raaka-aineita, jotka vahvistavat ihoa ja aktivoivat sen omaa uudistumiskykyä Suomen vaihtelevassa ilmastossa.

Vastuullisesti valmistetut vegaaniset Unna Nordic tuotteet sisältävät muun muassa antioksidanttista ja kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä ja virkistävää mustakuusta, ihon tasapainoa ylläpitävää katajaa sekä ihon omaa mikrobistoa tukevia prebiootteja. Tuotteissa on hyödynnetty myös hoitavaa ratamoa, vitamiinipitoisia metsämarjoja ja ihoa vahvistavaa kauraa. Laadukkaat Unna Nordic tuotteet ovat tehokkaita ja turvallisia Sinulle ja ympäristöllesi. Tuotteet valmistaa suomalainen Naviter omalla tehtaallaan Helsingissä.

Unna Nordic -kasvohoidot

Unna Nordic -sarjaan on talletettu aisteja hellivä metsähetki.
Tuotteiden metsäinen tuoksumaailma vie Sinut ihanalle metsäretkelle.
Osa tuoksuista tulee raaka-aineista ja lisäksi tuotteisiin on käytetty eteerisiä öljyjä
ja niistä tehtyjä tuoksusekoituksia. Avaa aistisi ja päästä metsä lähellesi.

TYYNI - kasvohieronta 45 min

Rentouttava klassinen kasvohieronta, joka ulottuu kaulan ja decolten alueelle. Käsittely toteutetaan laadukkailla ja vitamiinirikkailla hoitoöljyillä. Ihanaa hemmottelua ja rentoutumista kaiken ikäisille!                                                                         

58€

Unna Nordic Heleä HELJÄ Glow 60 min

Kirkastava ja raikkaan kosteuttava kasvohoito heleyttää ihoasi. Männyn, patsulin ja greipin eteeriset öljyt hoitavat, virkistävät ja tasapainottavat ihoa sekä rauhoittavat mieltä. Naamion aikana saat nauttia rentouttavasta kasvohieronnasta. (Hoito ei sisällä mekaanista puhdistusta.)

79€

Unna Nordic kasvohoito 75 min

Metsäisen raikas, puhdistukseen painottuva kasvohoito. (Hoito ei sisällä hierontaa.)

89€

Unna Nordic kasvohoito 90 min

Monipuolinen hoito ihosi tarpeet huomioiden ja toiveitasi kuunnellen. Hoito voi sisältää esimerkiksi kevyen mekaanisen puhdistuksen ja kasvohieronnan. Tervetuloa metsäretkelle!

99€

Unna Nordic METSÄELÄMYS 75 min

Kokonaisvaltainen, metsäinen elämyshoito kaikille aisteille. Hoito kuljettaa sinut metsän läpi.
Se alkaa rentouttavalla hartiaseudun käsittelyllä ja jatkuu kasvojen syväpuhdistavalla, ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla mahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana. Viilentävän kasvonaamion vaikuttaessa hierotaan kädet. Hoito on kosteuttava, kirkastava ja ihon omaa aineenvaihduntaa kiihdyttävä. Tähän hemmottelevaan kokonaisuuteen ei kuulu mekaanista ihonpuhdistusta.
Hoidon päätteeksi voit virkistäytyä nauttimalla suomalaista koivunmahlaa tai metsämarjamehua.

102€

VIENO - Ravitseva ja korjaava hoito ikääntyvälle iholle 75 min

Ikääntyvän ihon ravitseva ja elvyttävä hoito, jossa huomioidaan huolella myös kaulan alue. Ihon pinnan kirkastamiseen ja heleyttämiseen käytetään hellävaraista PHA -happokuorintaa. Ihon toimintoja aktivoivan, pitkän kasvohieronnan aikana iho saa runsaasti hyviä rasvahappoja, antioksidantteja sekä vitamiineja 7 eri luonnonöljyä sisältävän, ylellisen öljyseerumin muodossa. Rauhoittava ja antioksidanttinen naamio antaa suojaa sekä ravintoa. Naamion vaikuttaessa kädet saavat kosteuttavan hieronnan. Hemmottelevan hoidon tuoksumaailma on virkistävä ja metsäkukkainen. 

102€