URANG  kasvohoidot

URANG
Hienostunut korealainen ihonhoitosarja yhdistää korkealaatuiset, aromaterapeuttiset luonnonraaka-aineet korealaiseen ihonhoitorutiiniin.  Puhtaat luomulaatuiset kasviöljyt ja -uutteet, herkät kukkaisvedet ja eteeriset öljyt hellivät ihoasi.

Urang -kasvohoidot

Herkällekin iholle sopivissa hoidossa käytettävät tehoaineet valitaan yksilöllisesti. Hemmotteleva Urang -hoitorituaali sisältää kosmeettista Gua Sha -hierontaa

Urang GLOW kasvohoito 60 min

Urang GLOWhoito on heleyttävä hemmotteluhoito.  Alkupuhdistuksen ja kirkastavan kuorintanaamion jälkeen pääset nauttimaan kasvojen kosmeettisesta Gua Sha -hieronnasta, jonka aikana ihoa hellitään uutta elinvoimaa ja hehkua antavalla öljyseerumilla. Hoito viimeistellään kukkaisvedellä ja hoitovoiteella.

78€

Urang FLOW kasvohoito 75 min

Urang FLOW on syväkosteuttava hemmotteluhoito. Alkupuhdistuksen ja kirkastavan kuorintanaamion jälkeen pääset nauttimaan kosmeettisesta Gua Sha -hieronnasta, joka tehdään kasvojen ja kaulan alueelle. Hoidon aikana puhtaat luomulaatuiset kasviöljyt ja -uutteet, herkät kukkaisvedet ja eteeriset öljyt hellivät ihoasi. Hoito päättyy rauhoittavaan erikoisnaamioon. Sheet Mask -harsonaamio imeytetään iholle Gua Sha -rullan avulla. Ihanan rentouttava hoito kiinteyttää, vähentää turvotusta ja sopii myös herkälle hipiälle.

98€