URANG  kasvohoidot

URANG
Hienostunut korealainen ihonhoitosarja yhdistää korkealaatuiset, aromaterapeuttiset luonnonraaka-aineet korealaiseen ihonhoitorutiiniin.  Puhtaat luomulaatuiset kasviöljyt ja -uutteet, herkät kukkaisvedet ja eteeriset öljyt hellivät ihoasi.

Urang -kasvohoidot

Herkällekin iholle sopivissa hoidossa käytettävät tehoaineet valitaan yksilöllisesti. Hemmotteleva ja iholle lisää elinvoimaa antava Urang -hoitorituaali sisältää rentouttavaa, Gua Sha lastoilla ja rullilla toteutettavaa kosmeettista Gua Sha -hierontaa.

Urang GLOW kasvohoito 60 min

Urang GLOW on heleyttävä hemmotteluhoito. Kaksoispuhdistuksen jälkeen pääset nauttimaan kasvojen kosmeettisesta Gua Sha -hieronnasta, jonka aikana ihoa hellitään uutta elinvoimaa ja hehkua antavalla öljyseerumilla. Hoito viimeistellään kukkaisvedellä ja hoitovoiteella.

82 €

Urang FLOW kasvohoito 75 min

Urang FLOW on syväkosteuttava hemmotteluhoito, jonka aikana puhtaat luomulaatuiset kasviöljyt ja -uutteet, herkät kukkaisvedet ja eteeriset öljyt hellivät ihoasi. Ihanan rentouttava hoito kiinteyttää, vähentää turvotusta ja sopii myös herkälle hipiälle.

Kaksoispuhdistuksen jälkeen pääset nauttimaan kosmeettisesta Gua Sha -hieronnasta, joka tehdään kasvojen ja kaulan alueelle öljyseerumilla. Hoito päättyy rauhoittavaan ja kosteuttavaan Sheet Mask -harsonaamioon, joka imeytetään iholle Gua Sha -rullan avulla.

102 €