Yin Your Skin® Pro        KOSMEETTINEN GUA SHA

Yin Your Skin® Pro

Kosmeettinen Gua Sha


Yin Your Skin® Pro menetelmän on kehittänyt
Katja Kokko, joka tunnetaan aidon, kokonaisvaltaisen kauneuden asiantuntijana ja holistisen hyvinvoinnin valovoimaisena vaikuttajana. 

Ylpeänä voin kertoa olevani yksi Yin Your Skin® Pro menetelmään Katja Kokon johdolla perehtyneistä kosmetologeista. Koulutus on Suomen ainoa kosmetologeille ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntijoille suunnattu kosmeettisen gua shan perusteellinen ammattilaiskoulutus.


Kosmeettisessa Gua Shassa yhdistyvät perinteinen gua sha, sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta. Kasvojen, kaulan ja decolten ihoa käsitellään jade- tai bian -kivestä valmistetulla lastalla. Äärimmäisen rentouttava kosmeettinen Gua Sha  vapauttaa tehokkaasti jännityksiä lihaksissa ja faskioissa parantaen sekä verenkiertoa että aineenvaihduntaa.

Oikein valitut ihonhoitotuotteet pitävät ihon pinnan terveenä ja kauniina. Ihon ulkonäköön vaikuttaa oleellisesti myös se, mitä pinnan alla tapahtuu. Kosmeettisen Gua Shan vaikutukset yltävät pintaa syvemmälle - sinne, missä todelliset pitkäaikaiset tulokset syntyvät. Menetelmä tuo tehokkaasti "lisää tilaa" sidekudoksiin, parantaa solujen aineenvaihduntaa, lymfanesteiden virtausta sekä vapauttaa jännityksiä. Sen seurauksena iho saa tervettä hehkua, turvotus vähenee ja kasvojen piirteet korostuvat.


Yin Yor Skin® Pro - Kosmeettinen Gua Sha hoito 75 min tai 90 min 

Upean hoidon fokuksessa on kosmeettinen Gua Sha. Alkupuhdistuksen jälkeen valitaan ihollesi sopiva hoitovesi. Decolten, kaulan ja kasvojen alue käsitellään Gua Sha lastoilla. Kosmeettisessa Gua Shassa yhdistyvät perinteinen gua sha, sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta. Hoidossa käytetään Katja Kokon kehittämää aromaattista Sileä - kasvoöljyä, joka vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria ja tukee kosteustasapainoa ihanteellisesti, ikään tai ihotyyppiin katsomatta. Hoito on äärimmäisen rentouttava, ihoa kirkastava ja napakoittava. 

Yin Your Skin® Pro - Kosmeettinen Gua Sha hoito, 1h 45 min

Hoitokokonaisuus sisältää alkupuhdistuksen lisäksi  hellävaraisen kuorinnan sekä hoitoveden. Decolten, kaulan ja kasvojen alueen lisäksi käsitellään hiuspohjan aluetta. Hoidon fokuksessa on kosmeettinen Gua Sha. Menetelmässä yhdistyvät perinteinen gua sha, sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta. Hoidossa käytetään Katja Kokon kehittämää aromaattista Sileä -kasvoöljyä, joka vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria ja tukee kosteustasapainoa ihanteellisesti, ikään tai ihotyyppiin katsomatta. Hoito on äärimmäisen rentouttava, ihoa kirkastava ja napakoittava. 

Yin Your Skin® Pro hoitohinnat:
75 min 110€
90 min 120€
1h 45 min 130€

Gua sha hoito sopii kaikille ihotyypeille. Huomioithan kuitenkin, että hoitoa ei tehdä vaurioituneelle tai tulehtuneelle iholle. Hoitoa ei tehdä myöskään flunssaiselle tai kuumeiselle asiakkaalle. Muita hoidon esteitä ovat mm. veritulppa, valtimon pullistuma, valtimonkovettumatauti tai veren hyytymiseen liittyvä sairaus tai lääkitys tai akuutissa vaiheessa oleva syöpä. Hoitoa kannattaa siirtää, jos ihoon on laitettu täyteaineita tai pistoshoitoja viimeisen kolmen kuukauden aikana. Hoitoa voi tehdä myös miehille, jolloin parran tulee olla vastikään ajettu hoitoalueilta.

Yin Your Skin® Pro SARJAHOIDOT

Kosmeettisen Gua Shan tarkoitus ei ole yrittää estää ikääntymisen merkkejä, vaan saada sinut näyttämään terveemmältä ja elinvoimaisemmalta versiolta itsestäsi. Menetelmä on erittäin tehokas hoitomuoto ikääntyvälle iholle ja säännöllisesti tehtynä luonnollinen, pitkäaikaisia tuloksia tuova vaihtoehto erilaisille pistoksille ja täytehoidoille. Huomaat kokonaisvaltaisesti rentouttavan hoidon vaikutuksia jo yhdellä hoitokerralla. Hoidon vaikutus kumuloituu ja tehostuu sarjahoidossa. Ensimmäiset kolme hoitoa kannattaa ottaa noin viikon välein. Sarjahoidon aikataulu kannattaa suunnitella alustavasti jo varausvaiheessa.

Yin Your Skin® Pro SARJAHOIDOT:

Kolmen hoidon sarja suositellaan toteutettavaksi 3 - 4 viikon sisällä.
Viiden hoidon sarja suositellaan toteutettavaksi 5 - 8 viikon sisällä. 
Kymmenen hoidon sarja toteutetaan pääsääntöisesti 4 kk aikana.

Sarjahoitokäynti on 10€ edullisempi kuin yksittäinen hoito:
1h 45 min / 120€ (norm 130€)
90 min / 110€ (norm 120€)
75 min / 100 € (norm 110€)
60 min / 90€ (tämä kesto on valittavissa vain 5:n ja 10:n kerran sarjahoitojen yhteydessä)

Voit valita sarjaan sisältyvien hoitojen keston. Sarjan ensimmäisiksi hoidoksi suosittelen lämpimästi vähintään 90 min hoitoa. Sarjahoidon voit maksaa joko kerralla tai erissä käyntien yhteydessä. 

Esimerkkejä sarjahoidoista:

3:n hoidon sarja yht. 310€ (1 x 90min ja 2 x 75 min)
3:n hoidon sarja yht. 330€ (1 x 1h 45 min, 1 x 90 min ja 1 x 75 min)
3:n hoidon sarja yht. 350€ (2 x 1h 45 min ja 1 x 90 min)

5:n hoidon sarja yht.490€ (1 x 90 min, 2 x 75 min ja 2 x 60 min)
5:n hoidon sarja yht. 510€ (2 x 90 min ja 2 x 75 min ja 1 x 60)
5:n hoidon sarja yht.540€ (1 x 1h 45 min, 2 x 90min ja 2 x 75 min)

10:n hoidon sarja yht. 960€ (1 x 90 min, 4 x 75 min, 5 x 60 min) 
10:n hoidon sarja yht. 990€ (1 x 1h 45 min, 2 x 90 min, 2 x 75 min ja 5 x 60 min) 

 

Ihana lisä kotihoitorutiineihin
Katja Kokko on luonut kokonaisen Yin Your Skin®-konseptin ja verkkokurssin myös kuluttajille, jotka haluavat uppoutua gua sha menetelmään syvemmin. Kokonaisvaltaisella itsehoidon menetelmällä ylläpidät hoitolassa saavutettuja tuloksia. Yin Your Skin® ihonhoitorutiini tähtää pitkäaikaisiin tuloksiin ja ihon kunnon optimointiin - terveen näköiseen ihoon iästä huolimatta. 

Sarjahoitojen yhteydessä Katja Kokon suunnittelemat, laadukkaat Gua Sha välineet kotiin -20%. Kuiskeen Shopin valikoimissa ovat Jalo -lasta, Niva -lusikka sekä upea Sileä Silky Facial Oil.