Yin Your Skin® Pro          KOSMEETTINEN GUA SHA

Yin Your Skin® Pro

Kosmeettinen Gua Sha kasvoille


Oikein valitut ihonhoitotuotteet pitävät ihon pinnan terveenä ja kauniina. Ihon ulkonäköön vaikuttaa oleellisesti myös se, mitä pinnan alla tapahtuu.


Kosmeettisen Gua Shan vaikutukset yltävät pintaa syvemmälle - sinne, missä todelliset pitkäaikaiset tulokset syntyvät.

Kosmeettinen Gua Sha - hoito
on äärimmäisen rentouttava.Käsittely tuo tehokkaasti "lisää tilaa" sidekudoksiin, tehostaa verenkiertoa sekä lymfanesteiden virtausta, parantaa solujen aineenvaihduntaa,
sekä vapauttaa jännityksiä lihaksissa ja faskioissa.
Iho saa tervettä hehkua, turvotus vähenee ja kasvojen piirteet korostuvat.

Menetelmässä yhdistyvät perinteinen gua sha, sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta. Kasvojen, kaulan ja decolten ihoa käsitellään hellästi
jade- ja bian - kivistä valmistetuilla lastoilla.Yin Yor Skin® Pro - Kosmeettinen Gua Sha hoito 75 min, 114 €

Yin Your Skin Pro, Kosmeettinen Gua Sha 75 min Kosmeettinen Gua Sha kasvoille (Yin Your Skin Pro). Alkupuhdistuksen jälkeen valitaan ihollesi sopiva hoitovesi. Decolten, kaulan ja kasvojen alue käsitellään Gua Sha lastoilla. Rentouttavan hoidon kokonaiskesto 75 min.

Yin Yor Skin® Pro - Kosmeettinen Gua Sha hoito 90 min, 124 €

Hoidossa käytetään ihollesi sopivaa hoitovettä sekä aromaattista Sileä - kasvoöljyä, joka vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria ja tukee kosteustasapainoa ihanteellisesti, ikään tai ihotyyppiin katsomatta. Decolten, kaulan ja kasvojen alue käsitellään Gua Sha lastoilla. Upean hoidon fokuksessa on kosmeettinen Gua Sha, jonka tekniikassa yhdistyvät perinteinen gua sha, sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta. Hoito on hyvin rentouttava, ihoa kirkastava ja napakoittava.


Kosmeettisen Gua Shan tarkoitus ei ole yrittää estää ikääntymisen merkkejä, vaan saada sinut näyttämään terveemmältä ja elinvoimaisemmalta versiolta itsestäsi. Menetelmä on erittäin tehokas hoitomuoto ikääntyvälle iholle ja säännöllisesti tehtynä luonnollinen, pitkäaikaisia tuloksia tuova vaihtoehto erilaisille pistoksille ja täytehoidoille. Huomaat kokonaisvaltaisesti rentouttavan hoidon vaikutuksia jo yhdellä hoitokerralla.


Yin Your Skin® Pro menetelmän kehittäjä Katja Kokko tunnetaan aidon, kokonaisvaltaisen kauneuden asiantuntijana ja holistisen hyvinvoinnin valovoimaisena vaikuttajana. Ylpeänä voin kertoa olevani yksi Yin Your Skin® Pro menetelmään Katja Kokon johdolla perehtyneistä kosmetologeista. Koulutus on Suomen ainoa kosmetologeille ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntijoille suunnattu kosmeettisen gua shan perusteellinen ammattilaiskoulutus.

Gua sha hoito sopii kaikille ihotyypeille. Huomioithan kuitenkin, että hoitoa ei tehdä vaurioituneelle tai tulehtuneelle iholle. Hoitoa ei tehdä myöskään flunssaiselle tai kuumeiselle asiakkaalle. Muita hoidon esteitä ovat mm. veritulppa, valtimon pullistuma, valtimonkovettumatauti tai veren hyytymiseen liittyvä sairaus tai lääkitys tai akuutissa vaiheessa oleva syöpä. Hoitoa kannattaa siirtää, jos ihoon on laitettu täyteaineita tai pistoshoitoja viimeisen kolmen kuukauden aikana. Hoitoa voi tehdä myös miehille, jolloin parran tulee olla vastikään ajettu hoitoalueilta.

Ihana lisä kotihoitorutiineihin

Katja Kokko on luonut kokonaisen Yin Your Skin®-konseptin ja verkkokurssin myös kuluttajille, jotka haluavat uppoutua gua sha menetelmään syvemmin. Kokonaisvaltaisella itsehoidon menetelmällä ylläpidät hoitolassa saavutettuja tuloksia. Yin Your Skin® ihonhoitorutiini tähtää pitkäaikaisiin tuloksiin ja ihon kunnon optimointiin - terveen näköiseen ihoon iästä huolimatta.