Yin Your Skin® Pro        KOSMEETTINEN GUA SHA

Yin Your Skin® Pro

Kosmeettinen Gua Sha


Yin Your Skin® Pro menetelmän on kehittänyt
Katja Kokko, joka tunnetaan aidon, kokonaisvaltaisen kauneuden asiantuntijana ja holistisen hyvinvoinnin valovoimaisena vaikuttajana. Hän on luonut Suomen ainoan kosmetologeille ja kiinalaisen lääketieteen asiantuntijoille suunnatun kosmeettisen gua shan ammattilaiskoulutuksen.

Ylpeänä voin kertoa olevani yksi Yin Your Skin® Pro menetelmään Katja Kokon johdolla perehtyneistä kosmetologeista. Kuiskeesta voit hankkia laadukkaat Gua Sha -välineet kotihoitoon. Valikoimissa ovat
Jalo -lasta, Niva -lusikka sekä uutuutena Helmi -lasta.


Kosmeettisessa Gua Shassa yhdistyvät perinteinen gua sha, sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta. Kasvojen, kaulan ja decolten ihoa käsitellään jade- tai bian-kivestä valmistetulla lastalla. Äärimmäisen rentouttava kosmeettinen Gua Sha - käsittely vapauttaa tehokkaasti jännityksiä lihaksissa ja faskioissa parantaen sekä verenkiertoa että aineenvaihduntaa.

Oikein valitut ihonhoitotuotteet pitävät ihon pinnan terveenä ja kauniina. Ihon ulkonäköön vaikuttaa oleellisesti myös se, mitä pinnan alla tapahtuu. Kosmeettisen Gua Shan vaikutukset yltävät pintaa syvemmälle - sinne, missä todelliset pitkäaikaiset tulokset syntyvät. Menetelmä tuo tehokkaasti "lisää tilaa" sidekudoksiin, parantaa solujen aineenvaihduntaa, lymfanesteiden virtausta sekä vapauttaa jännityksiä. Sen seurauksena iho saa tervettä hehkua, turvotus vähenee ja kasvojen piirteet korostuvat.

Kosmeettisen Gua Shan tarkoitus ei ole yrittää estää ikääntymisen merkkejä, vaan saada sinut näyttämään terveemmältä ja elinvoimaisemmalta versiolta itsestäsi. Menetelmä on erittäin tehokas hoitomuoto ikääntyvälle iholle ja säännöllisesti tehtynä luonnollinen, pitkäaikaisia tuloksia tuova vaihtoehto erilaisille pistoksille ja täytehoidoille.

Huomaat kokonaisvaltaisesti rentouttavan hoidon vaikutuksia jo yhdellä hoitokerralla. Suosittelen lämpimästi kolmen hoidon sarjan toteutusta noin kolmen viikon sisällä, jonka jälkeen voit ylläpitää tuloksia kotona itsehoidon sekä ylläpitohoitojen avulla. Sarjahoidon toteutusaikataulu kannattaa suunnitella valmiiksi jo varausvaiheessa.

Yin Your Skin® Pro - kasvohoito, 1h 45 min / 130€
Hoidon kulku:

Upea kasvohoito, jonka fokuksessa on kosmeettinen Gua Sha. Hoitokokonaisuus sisältää alkupuhdistuksen, hellävaraisen kuorinnan, hoitoveden sekä naamion. Decolten, kaulan ja kasvojen alue käsitellään erilaisilla Gua Sha -välineillä. Menetelmässä yhdistyvät perinteinen gua sha, sekä elementit sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta. Hoidossa käytetään Katja Kokon kehittämää aromaattista Sileä - kasvoöljyä, joka vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria ja tukee kosteustasapainoa ihanteellisesti, ikään tai ihotyyppiin katsomatta. Hoito on äärimmäisen rentouttava, ihoa kirkastava ja napakoittava. 

Yin Your Skin® Pro - sarjahoito, 3:n hoidon sarja (1 x 1h 45 min ja 2 x 90 min) yhteensä 340€
Sarjan ensimmäinen hoito on 1h 45 min. Kaksi seuraavaa hoitoa ovat 90 min hoitoja. Sarja toteutetaan noin kolmen viikon sisällä. Sarjahoitoasiakkaille ostoetuna Katja Kokon suunnittelemat, laadukkaat Gua Sha kotihoitotarpeet -20%. Kuiskeen Shopin valikoimissa ovat Jalo -lasta, Niva -lusikka sekä upea Sileä Silky Facial Oil.

Ihana lisä kotihoitorutiineihin
Katja Kokko on luonut kokonaisen Yin Your Skin®-konseptin ja verkkokurssin myös kuluttajille, jotka haluavat uppoutua gua sha menetelmään syvemmin. Kokonaisvaltaisella itsehoidon menetelmällä ylläpidät hoitolassa saavutettuja tuloksia. Yin Your Skin® ihonhoitorutiini tähtää pitkäaikaisiin tuloksiin ja ihon kunnon optimointiin - terveen näköiseen ihoon iästä huolimatta.

Hoidon esteitä:

  • Vaurioitunut tai tulehtunut iho.
  • Viimeisen 3 kk aikana iholle laitetut täyteaineineet tai pistoshoidot.
  • Veritulppa, valtimon pullistuma tai valtimon kovettumatauti.
  • Veren hyytymiseen liittyvä sairaus tai lääkitys.
  • Aktiivisessa tilassa oleva syöpä.
  • Flunssa.